Webinar: Financieren in roerige tijden

21 april 10:42

Voor veel ondernemers brengt de coronacrisis onzekerheid met zich mee op allerlei gebieden. Zo ook op het gebied van financiering. Is het verstandig om nu te investeren? Welke financieringsmogelijkheden zijn er? Daarom organiseert Ik Ben Drents Ondernemer in samenwerking met KplusV aanstaande donderdag 23 april om 10.00 uur een webinar over huidige financieringsmogelijkheden. Ondernemers uit heel Drenthe kunnen gratis deelnemen aan dit webinar.

Tijdens het webinar ‘Financieren in roerige tijden’ begeleiden de ondernemersadviseurs van Ik Ben Drents Ondernemer, Steven Hager en Raymond Bosch, ondernemers door de vele financieringsmogelijkheden die ook nu voorhanden zijn. Van overheidsregelingen tot betaaloplossingen en van verzekeringen tot specifieke financieringen. Een praktisch webinar zodat ondernemers een goede afweging kunnen maken en concrete vervolgstappen kunnen zetten.

Het webinar ‘Financieren in roerige tijden’ is donderdag 23 april en begint om 10.00 uur. Deelname is gratis. Wel geldt een maximumaantal deelnemers. Aanmelden voor dit webinar kan via de website https://ikbendrentsondernemer.nl/webinar-financieren-in-roerige-tijden/