Week van de Coöperatie – Bibian Mentel, André Kuipers, Tino Martin en meer!

31 augustus 11:48

Rabobank Assen en Noord-Drenthe organiseert van 1 tot 7 oktober de Week van de Coöperatie. Vanuit de coöperatieve gedachte worden deze week verschillende events georganiseerd voor onze leden. Ondernemers, verenigingen, vrijwilligers, lokale talenten en leden komen samen voor ontmoeting, verbinding en kennisdeling.

Bijzondere events
Ook dit jaar is er een gevarieerd programma als blijk van waardering voor de leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Op maandag 1 oktober wordt de week afgetrapt met de finale-avond van de Rabobank Clubkas Campagne. Sportverslaggever Herbert Dijkstra zal deze avond presenteren. Gastsprekers zijn zevenvoudig Olympisch kampioen Bibian Mentel en NOC*NSF directeur Gerard Dielessen. Alle verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de Clubkas Campagne zijn deze avond uitgenodigd.

Het Cyber, Tech & Trends event in het ATLAS theater in Emmen zal in het teken staan van de ontwikkelingen in technologie en digitale veiligheid. Presentator Jan Versteegh zal in gesprek gaan met Cyber Security Expert Rickey Gevers en CEO & Founder Bencom Group Ben Woldring.

André Kuipers komt naar De Nieuwe Kolk in Assen met het Space4Kids event. Op een enthousiaste manier vertelt André kinderen over ruimtevaart, wetenschap, techniek en duurzaamheid.

Vrijdag 5 oktober wordt een bomvolle dag met events voor alle leeftijden. Samen met bedrijvennetwerk De Asser Uitdaging bezorgen we ouderen een fijne dag op de Nationale Ouderendag. Op acht zorglocaties vinden dan leuke en leerzame activiteiten plaats.
Vrijdagavond nodigen we alle tienermeiden in onze regio uit voor de Girls Movie Night in De Nieuwe Kolk. Tijdens deze avond zal de film Elvy’s Wereld: So Ibiza vertoont worden.
Naast de bioscoop is er een swingende avond in De Bonte Wever. Rabo Live is een uniek en bijzonder concert, exclusief voor leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Tino Martin, New Timeless en Gin Dutch komen met een live band een knallende show geven. Hollandse hits, hiphop, boogie: deze energieke mix van artiesten zorgen voor een gezellige avond uit.We sluiten de Week van de Coöperatie af met een weekend voor de hele familie. Op zaterdag zetten diverse boerderijen hun staldeuren open voor de Rabo Open Boerderijdag. In het Dierentehuis in Beilen is het Rabo Dierendag. Tot slot wordt op zondag het Drents Museum geopend voor de Rabo Familie Museumdag. De bewoners van tentoonstelling Het Poppenhuis en het museumpersoneel heten iedereen van harte welkom. Uiteraard is de tentoonstelling ‘Iran: Bakermat van de beschaving’ ook te bezoeken.

Aanmelden en meer informatie via www.rabobank.nl/assen-nd. Wees er snel bij want vol is vol!