Week van de Coöperatie – Duncan Stutterheim, Maarten van der Weijden, Sjinki Knegt en meer!

2 september 8:28

Rabobank Assen en Noord-Drenthe organiseert van 8 tot en met 15 oktober de Week van de Coöperatie. Vanuit de coöperatieve gedachte worden in deze week verschillende events georganiseerd voor de leden van de Rabobank. Ondernemers, verenigingen, vrijwilligers, lokale talenten en leden komen samen voor ontmoeting, verbinding en kennisdeling.

Bijzondere events
Ook dit jaar is er een gevarieerd programma als blijk van waardering voor de leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Op dinsdag 8 oktober wordt de week afgetrapt met het SpeakUP event voor ondernemers in de Tamboer in Hoogeveen. Gastspreker tijdens deze avond is medeoprichter van ID&T, investeerder in cultureel vastgoed en betrokken maatschappelijk ondernemer, Duncan Stutterheim. De avond staat volledig in het teken van Ondernemen = Vernieuwen.

Tijdens het Rabo Regio Concert op donderdag 10 oktober zetten Imca Marina en René Karst

de bewoners van diverse verzorgingstehuizen in Noord-Drenthe in het zonnetje. Ze gaan de bewoners verwennen met prachtige meezingers en bekende nummers uit die goeie ouwe tijd.

Zaterdag 12 oktober wordt een bomvolle dag met events voor alle leeftijden. In De Kimme in Zuidlaren vindt het Rabo Peuterfestijn plaats. Een Woezel & Pip mini theatershow en vrolijke meet & greets met Peppa Pig en Bert en Ernie voor peuters én hun (groot)ouders.

Naast het Rabo peuterfestival is er in DNK in Assen Festival TimBoekToe, een festival voor kinderen én ouders. Ben jij klaar voor een toffe reis door de wereld van kinderboeken? Er zijn voorstellingen, meet & greets, workshops en de echte Griezelbus van Paul van Loon is te bezoeken. Ook Enzo Knol is van de partij!

In Gieten kun je op 12 oktober gratis deelnemen aan de Belevingswandeltocht & MTB toertocht. Daarnaast zetten in de gehele provincie Drenthe en Groningen diverse boerderijen hun deuren open voor een kijkje achter de schermen tijdens Toer de Boer. Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober zijn het Drents Museum in Assen en Museum De Buitenplaats in Eelde geopend voor het Rabo Museum Weekend.

Maandag 14 oktober vindt de finale-avond van Rabo ClubSupport plaats in DNK. Sportverslaggever Herbert Dijkstra presenteert deze avond. Gastspreker is voormalig olympisch kampioen, wereldkampioen openwaterzwemmen en eerste persoon ooit die de 196 km lange Elfstedentocht heeft gezwommen, Maarten van der Weijden. Alle verenigingen en stichtingen die deelnemen aan Rabo ClubSupport worden deze avond uitgenodigd.

We sluiten de Week van de Coöperatie af in DNK met een Derde Dinsdag Lezing. Tijdens deze lezing vertelt topsporter Sjinkie Knegt – meervoudig Europees en wereldkampioen, winnaar van Olympisch brons en zilver én Sportman van het jaar –  over zijn revalidatie en kwetsbaarheid van een topsporter nadat hij bij het aansteken van een kachel ernstige brandwonden opliep over zijn hele lichaam.

Aanmelden en het gehele programma bekijken via www.rabobank.nl/assen-nd. Wees er snel bij want vol is vol!