Wegwijs op de iPad/tablet

26 oktober 13:25

Leer handiger werken met je iPad of tablet tijdens de cursus Wegwijs op de iPad/tablet

Op vrijdag 3 november starten de nieuwe cursussen Wegwijs op de iPad en Wegwijs op de tablet in de bibliotheek van DNK. Met deze cursussen leer je nog beter te werken met je iPad of tablet, zodat je handiger informatie opzoekt, foto’s beheert en deelt, videobelt met je (klein)kinderen, apps gebruikt of e- books leest.

Wil je ook graag ontdekken hoe je eenvoudig een iPad of tablet kunt gebruiken? Doe dan mee met een van deze cursussen. Leer de basiswerking van deze apparaten en ga van daaruit aan de slag met alle opties die de iPad of tablet biedt.

De cursussen bestaan uit vier lessen die elk 1,5 uur duren met aansluitend 30 minuten voor vragen. Doe je mee aan de cursus Wegwijs op de iPad, dan hoef je niet je eigen iPad mee te nemen. De bibliotheek heeft iPad’s waar je gebruik van kunt maken; eigen iPads mogen uiteraard ook meegenomen worden. Voor deelname aan de cursus Wegwijs op de tablet dien je je eigen tablet mee te nemen.

De eerstvolgende cursus van zowel Wegwijs op de iPad als Wegwijs op de tablet start op vrijdag 3 november. Wil je meer leren over hoe je werkt met je iPad of tablet, meld je dan nu aan. De kosten zijn € 52,50. Ben je lid van de bibliotheek van DNK, dan betaal je slechts € 32,50. Koop je ticket via de balie van De Nieuwe Kolk, telefonisch via 088 012 88 88 of via dnk.nl