Wekelijkse Roots muziek concerten in Cheers.

1 februari 9:31

Carolien Vegter van Cheers, Elton Joseph van EJMP en Jan Postma van de Bluesstichting Assen starten met een nieuwe samenwerking voor Roots muziek in de binnenstad. Vanaf 4 februari is Cheers zondagsmiddag’s geopend van 15:00 tot 20:00 uur en biedt een podium aan soul- en bluesbands.

Cheers is een jaar geleden overgenomen door Carolien Vegter. Zij is het café sindsdien doorlopend aan het vernieuwen. Het pand is verbouwd en biedt nu een variëteit aan maaltijden, proeverijen en andere mogelijkheden om lekker te eten. Daarnaast is het aantal activiteiten uitgebreid om Cheers het café van allé Assenaren te maken: weekendborrels op donderdag en vrijdagmiddag, pub quizzen, verhuur voor feesten en partijen, dj en klaverjasavonden. Hier zal in de toekomst ook high wine, high beer, high meat evenementen aan toegevoegd worden. Ook staat zij open voor nieuwe ideeën vanuit de markt.

Met de wekelijkse optredens van blues- en soulbands wil Cheers de zondag middag in de binnenstad nieuw leven inblazen. Wij verwachten met de live optredens een nieuw publiek van muziekliefhebbers te trekken. Juist in de middag en vooravonden is er weinig te doen in de stad.
Live muziek past sowieso heel goed binnen Cheers nieuwe stijl. Met deze wekelijkse programmering van opkomende en gevestigde bands willen we blues- en soul in Assen ook buiten het Asser blues weekend een podium geven. Er zijn zoveel liefhebbers in deze omgeving!
Op 4 februari opent Elton Joseph met zijn band: Reggie en Friens de roots-zondagen in Cheers.

De entree is gratis! De bezoekers zijn welkom vanaf 15 uur.
Houd ons wekelijkse programmering in de gaten via cheersassen.nl, facebook of Instagram.