WERELDWINKEL VIERT FAIR TRADE CADEAUDAGEN OP 11 EN 12 MEI

3 mei 8:28

Moederdag en World Fairtrade Day vallen dit jaar in hetzelfde weekend. World Fairtrade Day is een wereldwijde campagne om de afzet en draagvlak voor Fairtrade te vergroten. Wereldwinkel Assen is de plek waar je kennis kunt maken met leuke cadeaus en lekkere foodproducten. Daarom organiseren we twee bijzondere fairtrade cadeaudagen op 11 en 12 mei.

Wereldcadeaus voor Wereldmama’s
Speciaal voor Moederdag heeft Wereldwinkel Assen grote en kleine cadeautjes ingekocht. Kom langs op vrijdag 11 mei (tot 20 uur) of zaterdag 12 mei in de Wereldwinkel aan de Rolderstraat 42. Geniet van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Doe je voordeel met oplopende kortingen. Voor elke klant is er een klein presentje en je kunt deelnemen aan een loterij. Zaterdagmiddag is er live slagwerkmuziek.

Fairtrade
Wereldwinkel Assen hoort bij dé fairtrade cadeauwinkels van Nederland. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product is met zorg en volgens fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Wereldwinkel Assen maakt hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan. Dat armoede wél bestreden kan worden. Koop je een cadeau in de Wereldwinkel, dan draag je daaraan bij.