WISHES AND WEDDINGS EVENT IN DE BONTE WEVER TE ASSEN

6 maart 12:06

Het Wedding Event voor aanstaande bruidsparen van Event Organisator Wishes and Weddings komt voor de tweede keer naar De Bonte Wever te Assen en wel op zondag 24 maart a.s.

Het is een uniek Trouw-Event vanwege het persoonlijke karakter en de ongedwongen sfeer die er heerst. De hele middag ontmoet je professionals uit de trouwbranche die met veel passie en energie tips en adviezen geven in hun professie om zo tot de beste beslissingen te komen voor jullie huwelijksdag. Er zijn workshops, inspiratiesessies en een ceremonie beleving, onder leiding van een bekende BABS.

Door middel van een ingenieus digitaal stempelsysteem in de gratis Wishes App kunnen stempels gespaard worden om zo in aanmerking te komen voor een plek in de DagFinale waar prachtige prijzen te winnen zijn voor de huwelijksdag, welke beschikbaar zijn gesteld door de deelnemende bedrijven. De Wishes App is gratis te downloaden in de stores.

Het Wishes and Weddings Event De Bonte Wever is een heerlijke middag voorpret, van 12:30 tot 17:30 uur, samen met je aanstaande partner, vriendin, vriend of ceremoniemeester. Het is de beste en leukste voorbereiding voor je huwelijksdag!

Tickets voor 2 personen in de voorverkoop zijn te koop vanaf € 7,50 tot € 25,00 en zijn verkrijgbaar op www.wishesandweddings.nl. Tickets aan de deur zijn € 15,00 voor 2 personen. Bruidsparen met tickets van de Love & Marriagebeurs hebben gratis toegang!