Zilte Zee & Zoete Zang

17 oktober 8:24

De Golden Assies is één van de koren van MCA Klankrijk uit Assen. Dirigente Brunhilde Kuijper ontwierp voor het 1e lustrum van dit overdagkoor een goed concept, waarbij de leden van de Golden Assies optreden als zingende zeemansvrouwen. Daarmee heeft ze het neusje van de zalm gevonden. En dat is echt geen visserslatijn.

De Golden Assies zullen u vertellen over hun leven als zeemansvrouwen, evenals over hun kleine pleziertjes. Hun mannen hebben het ruime sop gekozen, dus staan de beste stuurlui van het dorp hier inderdaad aan wal.

De zang van de vrouwen zal worden afgewisseld met de zang van hun avontuurlijke mannen ergens op de wereldzeeën. De mannen van het zeemanskoor ‘Bij nacht & Ontij’ zullen deze gastrol vertolken. Ruige zeemansliederen zijn bij hun schering en inslag. Ze leven op hun schip als haringen in een ton, dus er is altijd wat te doen. Net als in de havens, die ze aan doen en waar ze zich als een vis in het water voelen. Tja, en wie ’s nachts vist moet overdag zijn netten drogen.

Kom en geniet van een avond vol zilte zee en zoete zang!

Wilt u niet achter het net vissen, bel dan en reserveer vast kaarten.

Zaterdag 3 en Zondag 4 november
Aanvang 3 nov. 20.00 uur en 4 nov. 15.00 uur
Locatie Wijkcentrum LTC Echtenstraat 61 Assen
De toegangsprijs bij voorinschrijving en reservering is €12,50 volw / €7,50 (basisschool)
Aan de kassa €15 volw / €8,50 (basisschool)
Reserveren mogelijk goldenassies@mcaklankrijk.nl