Zin in Film?

28 mei 10:39

Zin-in-Zondag sluit op zondag 2 juni het achtste seizoen af in cinemasfeer. De bijeenkomst heeft als thema: ‘Zin in Film’.

Gerard Alberts vertoonde bij voorgaande Zin-in-Zondagen bij iedere ontmoeting een kort filmfragment en gaf daarop een toelichting. Deze laatste editie van Zin-in-Zondag van het seizoen staat de hele bijeenkomst in het teken van film. Daarvoor heeft Gerard Albers een serie scènes uitgekozen.

Met de thema’s van de Tien Geboden als leidraad worden tien filmische momenten vertoond waaruit deze leefregels (of juist hun tegenovergestelden) naar voren komen.

Alberts zal de fragmenten weer van commentaar voorzien en de bezoekers meenemen in de wijsheid die soms heel duidelijk en soms meer onderhuids in films ligt opgeslagen.

Het belooft een mooie, spannende en ontroerende bijeenkomst te worden. Uiteraard is er popcorn in de pauze!

Zin-in-Zondag wordt gehouden in De Bron, Einthovenstraat 28, Assen. Vanaf 10.30 uur staat koffie en thee klaar. De bijeenkomst begint om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 12.15 uur. Kees Richters zal het geheel weer muzikaal omlijsten. Zin-in-Zondag is vrij toegankelijk. Een bijdrage in de onkosten ten behoeve van de continuïteit van dit project is zeer welkom.

Meer informatie: www.zininzondag.nl