Zomerse activiteiten bij het Duurzaamheidscentrum Assen

18 juli 9:59

De zomervakantie is in aantocht en daarom biedt het Duurzaamheidscentrum extra activiteiten aan voor iedereen die er even tussenuit wil dichtbij huis of vakantie viert in Drenthe. Vanaf 18 juli is er voor jong en oud binnen en buiten van alles te doen tot eind augustus. Daarna loopt de normale programmering weer door zoals gebruikelijk.

Diverse workshops
Van een kaardebol een egel maken? Of luisteren naar een verhalenverteller? Een wandelende tak maken? Of het weven van vodden? Voor deze laatste workshop op 25
juli kunnen we nog wel wat oude vodden of oude kleding gebruiken. Neem ze mee als u naar deze gratis workshop komt en ‘recycle’ uw oude broek of T-shirt. Geef ze een leuke herbestemming door er een picknickkleed van te maken. Zo maar een greep uit de vele extra zomeractiviteiten van het Duurzaamheidscentrum.

Genieten van het Asserbos
Na het volgen van één van de, vaak gratis, workshops kunt u even bijkomen met een kop koffie of thee met wat lekkers op het terras van de horeca van het Duurzaamheidscentrum. Een rondje door het Asserbos of een bezoek aan de tegenoverliggende kinderboerderij maken de middag compleet.

Wilt u meer informatie?
Kijk dan op www.duurzaamheidscentrumassen.nl. Het Duurzaamheidscentrum is dagelijks geopend van 09:00 tot 17:00 uur. U vindt ons aan de Bosrand 2 in Assen.