Zweedse band Mama’s Kitchen treedt op in Assen

2 oktober 8:40

De Zweedse zangeressen van de country-popband Mama’s Kitchen treden op 28 oktober op bij Podium Zuidhaege. Zij laten zich voor de gelegenheid begeleiden door een oer-Hollandse band. Het optreden begint om 20:00 uur. Entree is 5 euro.

Mama’s Kitchen bestaat uit de zussen Anne-Lie Persson, Zandra Persson en Erica Skogen. Allen opgegroeid in het stadje Östersund in het noorden van Zweden. Zandra woont inmidles in Malmö, Erica in Östersund en Anne-Lie in Nederland. Vroeger maakten ze samen bij moeder Asta muziek aan de keukentafel. Dankzij het wereldwijde web repeteren ze nu ieder vanaf hun eigen keukentafel via internet.

Onder invloed van vader Östens steelguitar bestaat het repertoire van de Zweedse blondines vooral uit country-pop. Sinds 2016 neemt het project steeds serieuzere vormen aan: er zijn inmiddels twee singles uitgekomen en een derde staat op stapel.

De begeleidingsband is oer-Hollands en bestaat uit Dennis Elderman – drums, Marco Kerver – bas, Tony Hoyting – keys en Joost van der Beek – gitaar. Välkommen till konserten!

Zaal: Theatercafé

Aanvang: 20:00 uur

Entree: € 5,-