Zwemfestijn editie Herfstvakantie 2017

26 oktober 12:04

Een zwemfestijn voor 30+, 40+ of 50+? U heeft de gelegenheid om  mee te denken met het zwemfestijn van de kerstvakantie. Vaart Welzijn roept u op om mee te denken en te laten weten wat u graag zou willen rondom het zwemfestijn, maar ook in uw wijk.

Het zwemfestijn zit er voor deze vakantie weer op. Vele kinderen hebben kunnen genieten van verschillende watersporten en activiteiten. Zo was er een uitdagende stormbaan en verzorgde Aqua 68 en de Watervrienden clinic’s in verschillende zwemsporten. Vaart Welzijn organiseert het zwemfestijn met zowel de zwemverenigingen als met de Bonte Wever.

Het zwemfestijn bestaat al vele jaren en kent in de kerstvakantie weer de grote editie. Kinderen  van groep 5 tot en met 8 kunnen dan genieten van 1 van de drie dagen.

Het zwemfestijn van de kerstvakantie wordt het zwemfestijn helemaal in een nieuw jasje gestoken. Houdt www.assenbeweegt.nl in de gaten voor informatie en om u op te geven!

Mocht u een leuk idee hebben voor een activiteit voor het zwemfestijn, neemt u dan gerust contact op met r.horst@vaartwelzijn.nl. Mocht u niet onder de doelgroep van groep 5 t/m 8 horen, maar toch een keer een zwemfestijn mee willen maken neemt u dan ook gerust contact op. Heeft u sportieve ideeën voor uw wijk, kijk dan op www.vaartwelzijn.nl voor contactgegevens.