Het zwemfestijn is vernieuwd!

7 december 9:31

Leer zwemmen als Pieter van den Hoogenband of Ranomi Kromowidjojo! Leer hoe je survivalt in het water! Maak kennis met schoonzwemmen en Waterpolo! Maak jij het beste bommetje van Assen? Wil jij dit ervaren en doen, geef je dan snel op via www.assenbeweegt.nl
In de kerstvakantie op woensdag 27, donderdag 28 en vrijdag 29 december is er een vernieuwd Zwemfestijn. Een aantal jaar wordt dit zwemfestijn al georganiseerd en dit jaar zijn de activiteiten vernieuwd of aangescherpt. Je maakt op een andere manier kennis met de zwem/water sporten.
Het Zwemfestijn is in de Bonte Wever van 09:00 uur tot 13:00 uur. Op woensdag en donderdag is het voor kinderen van groep 5 t/m groep 8. Dit jaar organiseren we op vrijdag een zwemfestijn voor klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs. De zwem/water sporten worden ook extra uitdagend gemaakt. Iedereen die deelneemt aan het zwemfestijn moet minimaal in het bezit zijn van zwemdiploma A en B.
In tegenstelling tot vorige edities zijn er nu 5 onderdelen in het zwembad en van 12:00 uur tot 13:00 uur sluiten wij af met een stormbaan van 180 meter lang op het droge! Tijdens het evenement wordt eten en drinken geregeld. Deze 3 dagen gaan wij met veel plezier organiseren en beleven.
Wij hopen dat jullie hier bij willen zijn!