Tijdens Koningsnacht op vrijdag 26 april is het opnieuw feest in Assen! Van classics tot de nieuwste hits, van swingende livemuziek tot opzwepende beats van dj’s, van jong talent tot gevestigde namen - maak je klaar voor een feestelijk programma met voor ieder wat wils.

De Markt

Op het bruisende horecaplein de Markt komt Koningsnacht tot leven. Ervaar de ongeëvenaarde sfeer en dans samen met je vrienden op de livemuziek van de coverband De Heeren van Assen. Tussen de liveoptredens door geniet je van de plaatjes van DJ Wessel. Gezelligheid gegarandeerd!

Het Koopmansplein

Het Koopmansplein is dé plek om deze Koningsnacht helemaal los te gaan. Hier laten de dj's van ClubNU de grootste R&B- en House-hits van toen en nu klinken. Maak je klaar voor optredens van Amaru Jeremiah, Jaycisco, Mr E en Menna, AAR, HaydenDreams, DJ Onny, Miguell Kaidel en DJennah. Het belooft een avond vol dansplezier en entertainment te worden die je niet snel zult vergeten.

De Brink

Op horecaplein de Brink beleef je het terrassenfestival! Van 18.00 tot 23.00 uur nodigen de terrassen je uit om te genieten van heerlijke hapjes, verfrissende drankjes en sfeervolle livemuziek van Asem Pedis, Anke Koning, Wood for the Trees en Sopar Bluesrock. Het muzikale programma is zorgvuldig samengesteld door Podium Zuidhaege. Een perfecte gelegenheid om ontspannen samen te zijn en te genieten van een gezellige avond. 

Bramigo

Ook bij Tex-Mex Restaurant Bramigo is het deze Koningsnacht feest met liveband Dirty Boulevard. De band brengt niet alleen heerlijke rocksounds, maar ook een pakkende liveshow die de feeststemming naar nieuwe hoogten tilt. 

Nog lang niet naar huis... - Pak je hem graag nog even door? Op deze plekken kun je tot in de late uurtjes blijven dansen.

Koningsnacht wordt georganiseerd door lokale ondernemers, namelijk Stichting Horeca Markt, de horecazaken en ClubNU. Vragen of contact? Mail naar event.assen@gmail.com

Koningsdag in Assen

Op zaterdag 27 april vier je Koningsdag in Assen met een compleet familiefestival! Ook dit jaar belooft het weer een feestelijke dag te worden met de vrolijke vrijmarkt, livemuziek, dansoptredens, heel veel lekker eten en nog veel meer.

Lees meer over Koningsdag in Assen