Arrangementen

Kies voor één van de te gekke arrangementen van de VVV Assen en ontdek onze stad wandelend of op de fiets. Maak je keuze uit lokale arrangementen, of verken de regio.

De charme van Assen

Tijdens dit arrangement bezoek je het Drents Museum waarna je van een heerlijke lunch kan genieten. Na de lunch verken je de meest bijzondere en mooie plekken van Assen tijdens een stadswandeling van 5 kilometer. De populairste bezienswaardigheden van Assen in één!

Prijs: €19,95 (meerprijs van €60,- voor een gids)

Oerbos van Assen

Het Asserbos is één van de oudste bossen van Nederland. Het is een prachtig stukje natuur op slechts enkele minuten van de binnenstad. Tijdens deze Oerbos route begeleidt een gids je langs de verschillende mooie plekken in het eeuwenoude bos en wijst hij je op de bijzonderheden die je tegenkomt.

Prijs: €9,95 (minimaal 10 personen)

Sams Route

Naar aanleiding van 25 tekeningen die Asser kunstenaar Sam Drukker van ‘zijn’ Assen maakte, met een tandenstoker
en inkt, is er een speciale route door Assen gemaakt. Onder leiding van een gids ontdek je deze bijzondere en kunstzinnige
stadswandeling.

Prijs: €12,50 (minimaal 10 personen)

Ontdek Drenthe

Na een bezoek aan het Drents Museum, geniet je van een heerlijke lunch. Vervolgens fiets je 40 kilometer langs de meest
karakteristieke plekken van het Drentsche Aa  gebied. De route brengt je langs de mooiste plekjes in de Drentse natuur.

Prijs: €25,-

Historisch Assen

Je begint met een lekker kopje koffie. Vervolgens stap je op de fiets en volg je met een gids de route Historisch Assen. Deze route brengt je langs historisch interessante locaties in Assen.

Prijs: €9,50 (minimaal 10 personen)

Fiets en proef

Ontdek de smaak van Drents bier! Beleef een rondleiding door brouwerij Maallust en zie, hoor en proef waar de authentieke
smaak van deze bieren is ontstaan. Dit arrangement is doordeweeks vanaf 15 personen te boeken. In het weekend kan dit
ongeacht het aantal personen

Prijs: €9,50

Stoer Drenthe

Huur jouw E-chopper en ga op avontuur! Op pad met een E-chopper is een belevenis op zich. Je waant je voor even een echte biker, helemaal met goed weer en fijn gezelschap! Je komt langs mooie rustieke dorpjes, prachtig glooiende open landschappen en hunebedden.

Prijs: €49,95 (vanaf 16 jaar)

Alle prijzen zijn per persoon. Meer info bij VVV Assen.