Arrangementen

Kies voor één van de te gekke arrangementen van de VVV Assen en ontdek onze stad wandelend of op de fiets. Maak je keuze uit lokale arrangementen, of verken de regio.

De charme van Assen

Tijdens dit arrangement bezoek je het Drents Museum waarna je van een heerlijke lunch geniet. Na de lunch verken je de meest bijzondere en mooie plekken van Assen tijdens onze stadswandeling van 5 kilometer. De populairste bezienswaardigheden van Assen in één!

Prijs: €23,95 (meerprijs van €60,- voor een gids)

Oerbos van Assen

Het Asserbos is één van de oudste bossen van Nederland. Het is een prachtig stukje natuur op slechts enkele minuten van de binnenstad. Tijdens deze Oerbos route begeleidt een gids je langs de verschillende mooie plekken in het eeuwenoude bos en wijst hij je op de bijzonderheden die je tegenkomt.

Prijs: €9,50 (minimaal 10 personen)

Ontdek Drenthe

Na een bezoek aan het Drents Museum, geniet je van een heerlijke lunch. Vervolgens fiets je 40 kilometer langs de meest karakteristieke plekken van het Drentsche Aa gebied. De route brengt je langs de mooiste plekjes in de Drentse natuur.

Prijs: €27,50

Historisch Assen

Je begint met een lekker kopje koffie. Vervolgens stap je op de fiets en volg je met een gids de Historische Fietsroute Assen. Deze route brengt je langs historisch interessante locaties in Assen.

Prijs: €11,50 (minimaal 10 personen)

Fiets en proef!

Ontdek de smaak van Drents bier! Start met een lunch in Assen en fiets vervolgens een prachtige route naar Veenhuizen. Beleef hier een rondleiding door brouwerij Maallust en zie, hoor en proef waar de authentieke smaak van deze bieren is ontstaan. Dit arrangement is doordeweeks vanaf 15 personen te boeken. In het weekend kan dit ongeacht het aantal personen.

Prijs op aanvraag.

De Fluisteraar

Elke woensdag en zaterdag tijdens het vaarseizoen (1 april tot 1 oktober) kun je opstappen voor een rondvaart op de Fluisteraar door Assen. Tickets zijn verkrijgbaar bij VVV Assen. Arrangementen op maat zijn mogelijk. Er zijn combinatiemogelijkheden met een stadswandeling of een heerlijke lunch.

Prijs: €15,-. Voor combi arrangementen: prijs op aanvraag.

Alle prijzen zijn per persoon. Meer info bij VVV Assen.