Vier Sinterklaas in Assen!

Intocht 18 november

Zaterdag 18 november komen Sinterklaas en zijn Pieten weer in Assen aan! Kom jij ze warm verwelkomen? Om 11.45 uur barst het feest los op de Kop van de Vaart. Niet lang daarna zullen Sint en de Pieten via de Vaart de binnenstad invaren. Ook dit jaar is er weer een gezellig programma met onder andere de indrukwekkende optocht met praalwagens.

Lees meer over de intocht

Sint en Piet in de stad

Sinterklaas en zijn Pieten zijn druk bezig met het inslaan van alle cadeautjes, en zijn deze periode daarom veel in de binnenstad te vinden. Kom je ze opzoeken? Op 25 & 29 november zijn Sint en Piet tussen 13.00 en 17.00 uur in Warenhuis Vanderveen te vinden. Op 22 & 26 november en 2 & 3 december struinen ze de hele binnenstad door.

Muziek, theater en film - Ook bij De Nieuwe Kolk barst het Sinterklaasfeest los

Poppentheater en het Pietenpad - Geniet van traditioneel poppentheater of maak een frisse wandeling bij het Duurzaamheidscentrum

Extra winkelmomenten

Speciaal voor Sinterklaas zijn de winkels in de binnenstad extra veel open. Naast de koopzondag van 26 november, is het ook op 3 december koopzondag in Assen. Wil jij een uniek Sinterklaascadeautje scoren voor je familie, vrienden of partner? Wij hebben hieronder een aantal tips voor je op een rijtje gezet!

Cadeautips voor kids

Cadeautips voor vrouwen

Cadeautips voor mannen