Over ons

Assen is in alles de hoofdstad van onze Oerprovincie Drenthe. Een stad met een indrukwekkende historie en een levendige binnenstad. Van de bijzondere bezienswaardigheden en monumenten aan de singels tot de vele winkels, sfeervolle horecapleinen en bruisende evenementen. Van het stoere geweld van het TT-Circuit Assen tot de rust en ruimte in de stadsparken en het Asserbos. Assen is een stad die ontdekt mag worden.

Over dit platform

In dit platform nemen we je mee langs alle must-sees en vertellen we je de beste uit-tips en praktische informatie. Wil je meer
weten over deze prachtstad? Loop dan binnen bij VVV Assen: the place to be voor meer informatie over arrangementen, stadswandelingen, fietsroutes en groepsuitjes. Maar ook zijn hier de lekkerste lokale producten, mooie souvenirs of een VVV cadeaukaart te koop.

Over de organisatie

Het vernieuwde Dit is Assen platform is tot stand gekomen vanuit de stadsmarketingboard, een samenwerking van Stichting Vaart in Assen, TRP-Assen, stichting Kop van Drenthe, VVV Assen en gemeente Assen.

Beheer platform

Dit platform wordt beheerd door Stichting Vaart in Assen. Vaart in Assen is een stichting en uitvoeringsorganisatie die MKB Assen, Koninklijke Horeca, Culturele Partners, Toeristisch en Recreatief Platform Assen (TRP-A) en de Vereniging van Vastgoedeigenaren vertegenwoordigt. De organisatie bestaat uit een bestuur en een aanjaagteam.