HITZZZ – Da’s Radio presenteert: Country Time

Voor de zesde keer Country Time in De Bonte Wever en het wordt de grootste editie tot nu toe! Meer informatie hieronder.

Voor de zesde keer Country Time in De Bonte Wever en het wordt de grootste editie tot nu toe! Na het succes van de eerdere edities presenteert HITZZZ – Da’s Radio op zondag 22 september 2024 het beste wat momenteel te bieden is in Nederland op het gebied van countrymuziek tijdens Country Time in De Bonte Wever!   

Dick van Altena is uiteraard weer van de partij. Van Altena componeert van countrysongs tot kinderl…

Voor de zesde keer Country Time in De Bonte Wever en het wordt de grootste editie tot nu toe! Na het succes van de eerdere edities presenteert HITZZZ – Da’s Radio op zondag 22 september 2024 het beste wat momenteel te bieden is in Nederland op het gebied van countrymuziek tijdens Country Time in De Bonte Wever!   

Dick van Altena is uiteraard weer van de partij. Van Altena componeert van countrysongs tot kinderliedjes en was daarnaast tussen 1977 en 2005 betrokken bij countrygroep Major Dundee. Een album van Kris Kristofferson zorgde bij Van Altena voor een hele reeks aan zelf geschreven liedjes. Zo is hij verantwoordelijk voor vele nummers van Henk Wijngaard (Hé Suzie, oorspronkelijk geschreven voor Arne Jansen), Mooi Wark en Toni Willé van Pussycat. Zijn nummer “It turned out to be you” uit 1990 is nog vele malen gecoverd. Tijdens het DCMA Gala in Leerdam zaterdag 17 november 2018 is Dick van Altena uitgeroepen tot nr. 1 Country Zanger van de Benelux.

Dick zal solo optreden maar ook begeleid worden door misschien wel de beste live country band van Nederland: Savannah. Een enthousiaste groep muzikanten die al sinds hun start in 1986 aan de Europese top staat. De zes bandleden voelen elkaar feilloos aan. Dat zie je en dat hoor je als ze weer eens een publiek platspelen met hun aanstekelijke en doorleefde country-music: Savannah’s specialiteit! Ook Savannah werd op 17 november 2018 bekroont met de award voor de beste countryband van het jaar. Dus de beste Countryzanger en de beste Countryband op één podium!

Country Time is uitgegroeid tot één van de grootste country-evenementen van het land. Daarom is voor deze editie een gastoptreden van Ramblin’ Boots toegevoegd. “Ramblin’ Boots, momenteel de meest opvallende en succesvolle countryband van Europa, maakt furore met hun muziek. De band, die begin 2018 werd opgericht, staat bekend om hun harmonieuze meerstemmige zang, geweldige pedal steel gitaarpartijen en indrukwekkende fiddle-licks, waarmee ze de essentie van countrymuziek vangen. Zowel in Nederland als internationaal heeft Ramblin’ Boots snel populariteit gewonnen. Hun talrijke optredens op radio en televisie leverden hen in het eerste jaar al twee belangrijke DCMA awards op: ‘Beste Nieuwe Countryband van 2018’ en ‘Beste Akoestische Band van 2018’. Een spectaculaire entree in de wereld van countrymuziek! De band toert jaarlijks door Europa, hun passie voor countrymuziek verspreidend in landen als België, Duitsland, Denemarken, Polen, Noorwegen, Zweden en Litouwen, een droom die uitkomt voor alle bandleden. In september kan je ze komen bewonderen tijdens Country Time!

Voor 18 jaar en ouder.

Prijzen

  • € 19,50 wanneer je je ticket online bestelt
  • € 25,00 aan de dagkassa
  • € 69,00 ticket + hotel (Logies & Ontbijt)

Locatie

Wanneer