Valentijnsdag in Assen

Op woensdag 14 februari is het weer de meest liefdevolle dag van het jaar: Valentijnsdag. De dag waarop geliefden en verliefden hun Valentijn verrassen met een bijzonder cadeau of uitje. Lees hier de tips met de meest romantische dingen om te doen of te kopen in Assen. Van romantische restaurants tot cadeautips en nog veel meer inspiratie!

Moment van ontspanning

Toe aan een beetje rust? Ontsnap samen aan de dagelijkse drukte tijdens een heerlijke duo-massage bij LOFF Wellness of de Wellness Toren. Of scoor een cadeaubon waarmee je je geliefde trakteert op een moment ultiem genieten.

3x tips voor Valentijnsboeketten - Valentijn is de dag van de liefde en daar horen bloemen natuurlijk bij! Met een prachtig boeket zit je altijd goed. Onze tip? Bestel je bloemen bij een van de drie bloemisten in de binnenstad van Assen.

5x Cadeautips - Vind hier het ideale Valentijnscadeau. Waar verras jij jouw geliefde mee?

Romantisch overnachten bij Hotel Van der Valk

Verras je partner met een luxe overnachting met een heerlijk arrangement. Geniet samen van een heerlijke verblijf inclusief ontbijt en diner. Liever romantisch uit eten? Dat kan ook. Er is een speciaal Valentijnsmenu samengesteld.

Meer informatie

Bioscoopplezier

Voor een gezellige Valentijnsavond in Assen is Bioscoop De Nieuwe Kolk de juiste plek. Geniet samen van een romantische film, leuke komedie of spannende thriller. Neem de tijd om vooraf te genieten van een lekker hapje en drankje en maak van jullie avond een complete ervaring.

Bekijk de agenda

Samen op pad

Ontdek de charme van Assen tijdens een prachtige wandeling in de stad of regio. Kies bijvoorbeeld voor de Wandelroute Stad der Paleizen en Asserbos en verken de rijke historie van de stad. Of loop de Wandelroute Baggelhuizerplas en geniet van de mooie natuur. Er even heerlijk samen uit.

Bekijk alle wandelroutes