Vier Moederdag in Assen!

| Dit is Assen

Moederdag staat weer voor de deur! Ben jij op zoek naar inspiratie om jouw moeder op zondag 12 mei een dag vol liefde en plezier te bezorgen? Van de leukste cadeautjes tot heerlijke brunches - in dit blog ontdek je al onze tips voor Moederdag in Assen.

4x speciale Moederdagacties

Verschillende ondernemers in de stad bieden te gekke Moederdagacties aan. Welke kies jij uit?

Pour Vous

Op zaterdag 11 mei biedt Pour Vous in Warenhuis Vanderveen de mogelijkheid om bij de aankoop van een geur of lipstick deze te laten graveren. Voor slechts 50 cent per letter kun je tussen 12.00 en 16.00 uur zonder afspraak de flacon of huls personaliseren. Een prachtige manier om jouw Moederdagcadeau extra bijzonder te maken!

V.S Optiek

Zet je moeder in het zonnetje met een prachtige zonnebril van V.S Optiek! Om je een handje te helpen geeft V.S Optiek speciaal voor Moederdag 3 bonnen weg t.w.v. €50,-. Wil je kans maken op een van de bonnen? Volg de stappen in de posts van V.S Optiek op Instagram of Facebook en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar. De winnaar wordt op vrijdag 10 mei bekendgemaakt.

Compagnie de Beauté

Vier Moederdag dit jaar met de betoverende Kissed by a Rose Gift Box van Sans Soucis, exclusief verkrijgbaar bij Compagnie de Beauté. Deze luxueuze box, normaal geprijsd op €94,-, koop je hier voor een speciale actieprijs van €64,95. Of haal hier een lekkere geur, scrub, douchegel en nog veel meer fijne producten.  

Banketbakkerij Gosselaar

Met iets lekkers zit je altijd goed op Moederdag. Daarom bestel je bij Gosselaar de goedgevulde Moederdag Love Box. In deze luxe box zitten overheerlijke producten, zoals bonbons, macarons, broodjes, high tea-hapjes, gebakjes, chocolade en een flesje prosecco. Een perfecte manier om jouw moeder ultiem te verwennen.

3x Moederdagbrunches - Trakteer je moeder op een onvergetelijke Moederdagbrunch. Reserveer een plekje in een van deze restaurants.

3x Moederdagboeketten - Natuurlijk horen mooie bloemen bij Moederdag! Deze bloemisten stellen het perfecte boeket voor jou samen.

3x leuke Moederdaguitjes - Gezellig samen op pad ter ere van Moederdag? Bekijk hier onze uittips.