Ontdekkersdag 2024

Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Ontdekkers opgelet! Het is eindelijk weer zover: de nieuwe editie van de Ontdekkersdag komt eraan. Heb jij zin in een middag vol plezier én ben je ook nog eens een Verschrikkelijke Minions-fan? Dan mag je deze middag niet missen!

Op zondag 14 juli staat er namelijk een supervet programma klaar, exclusief voor Ontdekkers. Vanaf 12.00 uur word je uitgenodigd voor verschillende activiteiten in de bioscoopfoyer, DNK-NXT en op het Ontmoetingsplein. Zo kan je lasergamen, op de foto in de fotohoek, gratis ranja en wat lekkers krijgen, de mooiste kleurplaten inkleuren en lekker knutselen, de leukste kindermuziek luisteren in de Silent Disco, meedoen aan een speurtocht (met kans op een toffe Verschrikkelijke Ikke 4-prijs) en nog héél veel meer toffe activiteiten doen! Om 13.00 uur kijk je vervolgens …

Ontdekkers opgelet! Het is eindelijk weer zover: de nieuwe editie van de Ontdekkersdag komt eraan. Heb jij zin in een middag vol plezier én ben je ook nog eens een Verschrikkelijke Minions-fan? Dan mag je deze middag niet missen!

Op zondag 14 juli staat er namelijk een supervet programma klaar, exclusief voor Ontdekkers. Vanaf 12.00 uur word je uitgenodigd voor verschillende activiteiten in de bioscoopfoyer, DNK-NXT en op het Ontmoetingsplein. Zo kan je lasergamen, op de foto in de fotohoek, gratis ranja en wat lekkers krijgen, de mooiste kleurplaten inkleuren en lekker knutselen, de leukste kindermuziek luisteren in de Silent Disco, meedoen aan een speurtocht (met kans op een toffe Verschrikkelijke Ikke 4-prijs) en nog héél veel meer toffe activiteiten doen! Om 13.00 uur kijk je vervolgens naar het gloednieuwe nieuwste deel uit de Verschrikkelijke Ikke-reeks, 'Verschrikkelijke Ikke 4 NL' . Jij bent er toch ook weer bij? Als lid van de Ontdekkers betaal je slechts €8,50 voor een ticket!

Programma 12:00 - 13:00               Doe mee aan diverse superleuke activiteiten 13:00 - 15:05               Film: Verschrikkelijke Ikke 4 NL (inclusief pauze)* 15:05 - 16:00               Vervolg doorlopende activiteiten

*Let op: dit is een geschatte eindtijd.

Verschrikkelijke Ikke 4 NL Gru, iedereens favoriete superschurk die inmiddels werkt voor de Actieve Vangers van Lastpakken, keert na zeven jaar terug in een nieuwe Verschrikkelijke Ikke-film. Met 'Verschrikkelijke Ikke 4' wordt een opwindend en verrassend nieuw tijdperk ingeluid vol Minions-mafheid. Na het succes van Illuminations Minions: The Rise of Gru / Minions: Hoe Gru superschurk werd, de zomerhit van 2022, volgt een nieuw hoofdstuk in de grootste animatiefranchise ooit. Het gezin van Gru, Lucy en hun meisjes — Margo, Edith en Agnes — heeft er een nieuw lid bij, Gru Jr., die niets liever lijkt te doen dan zijn vader kwellen. Daarnaast krijgt Gru te maken met een nieuwe vijand, Maxime Le Mal en diens verleidelijke, maar gevaarlijke vriendin Valentina, waardoor het gezin gedwongen wordt op de vlucht te slaan.

Let op: Vergeet niet je Ontdekkers-pas te tonen bij de kaartcontrole en de activiteiten | Per Ontdekker mag er maximaal één volwassen begeleider mee | De prijscode is alleen zichtbaar als je ingelogd bent met een actief Ontdekkers-abonnement.

Nog geen ontdekker? Schrijf je dan (gratis) snel in via onderstaande knop. De Ontdekkers

 

Locatie