Rocketman – een nieuwe megahit in wording?

23 mei 8:16

Assen, 22 mei 2019 – Het is nog maar even geleden dat de film ‘Bohemian Rhapsody’, over de band Queen en het leven van zanger Freddie Mercury, dé grote kaskraker in de Nederlandse bioscopen was. Zo ook in Assen, waar de film zelfs de best bezochte film ooit werd met ruim 14.000 bezoekers. Vanaf 30 mei is het de beurt aan de film ‘Rocketman’, een musical fantasie gebaseerd op het bijzondere verhaal van Elton John in het begin van zijn muziekcarrière.

Aankomende vrijdag, zaterdag en zondag mogen er zelfs al speciale voorpremières georganiseerd worden; reden te meer voor Bioscoop DNK om dit niet zomaar voorbij te laten gaan. Bezoekers van de bioscoop kunnen daarom voorafgaand aan de film en in de pauze in de bioscoopfoyer genieten van de muziek van Elton John, live gespeeld op een vleugelpiano.

De eerste reacties op ‘Rocketman’ beloven alvast veel goeds, critici zijn zeer te spreken over de film én bestempelen deze in vergelijking tot ‘Bohemian Rhapsody’ zelfs als de betere film. Maar of dezelfde imposante bezoekersaantallen ook hier behaald worden, ligt natuurlijk aan de filmliefhebbers zelf.

“Rocketman over Elton John wint van megahit Bohemian Rhapsody” ( ⭐⭐⭐⭐⭐ – AD)
“Dans, glitter, coke: de film over het leven van Elton John wordt vergeleken met Bohemian Rhapsody, maar is veel beter” (NRC)

Rocketman
Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasie gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een smalltown boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur.

Tickets & informatie: www.dnk.nl/rocketman\