Programma TT Festival 2024 bekend!

| Dit is Assen

Nog een paar weken en het TT Festival barst weer los in Assen! Dé perfecte mix van muziek, ronkende motoren en de geur van brandend rubber. Van 22 t/m 30 juni 2024 is het feest in de stad met de TT Kermis, de traditionele TT Nachten en oneindig veel motorvermaak voor jong en oud. Hieronder lees je meer over het programma van dit jaar.

TT Nachten met te gekke artiesten

Van donderdag 27 t/m zaterdag 29 juni is het groot feest in de binnenstad tijdens de traditionele TT Nachten! Met maar liefst 8 podia geniet je van een breed aanbod aan artiesten. Kom dansen bij De Kast, VIKTOR, Queen Tribute, Black Lake, Miguell Kaidel, De Esperando’s, DJ Djo Mauwa, Boer Harm, Sam Hofman, Moonshark, TikTok Tammo, Fragment, Mooi Wark, Radical Redemption en nog veel meer! Nieuw dit jaar is de New Café Image Stage in de Rolderstraat met te gekke dj’s.

Bekijk het volledige programma

Extra grote TT Kermis

De TT Kermis wordt dit jaar nóg groter. Op het Veemarktterrein en in de Rolderstraat vind je meer dan 40 spectaculaire attracties met veel variatie. Zo kun je uitrazen op het wipeout parcours, is er naast de gewone achtbaan ook een kinderachtbaan en komen de botsauto’s na jaren afwezigheid weer terug. 

Nieuw: TT Brommersprint

Op zondagmiddag 23 juni vindt voor het eerst de TT Brommersprint plaats op de Vaart Z.Z. Tussen 13.00 en 18.00 uur sprinten zo’n 40 brommers om de eerste plaats in de Nederlandse competitie. Tussen de races door geniet je van spectaculaire demonstraties en activiteiten op het water. Zoek een plekje aan de Vaart N.Z. en geniet eersterangs van het stoere motorgeweld! 

TT NightRide

Vrijdag 28 juni start de TT Nacht traditiegetrouw met de Motul TT NightRide. Opnieuw zullen meer dan 1.000 motoren vanaf De Bonte Wever richting de binnenstad trekken. Dit jaar start de MOTUL TT NightRide om 19.00 uur, 30 minuten eerder dan de afgelopen jaren. Kom je de rijders ook toejuichen? 

Motorvermaak in de Action on Wheels Arena - Geniet op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni van het stoere motorvermaak in de Action on Wheels Arena aan de Jan Fabriciusstraat!

Merchandise Markt met vermaak

In de Torenlaan vind je op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni de Merchandise Markt met diverse kraampjes. Hier scoor je unieke motor-gerelateerde items zoals T-shirts, posters en motorkleding. Vanaf dit jaar doe je hier ook mee aan allerlei leuke spellen, zoals mega beerpong en Jenga.

Sla deze toppers niet over!

De afterparty

Sluit het TT Festival spetterend af met de afterparty op zondag 30 juni! Op horecaplein de Markt gaat het dak eraf met het liveoptreden van Dirty Boulevard - de vijf-koppige band die met rockcovers de swingende sfeer van de laatste drie decennia van de vorige eeuw terugbrengt. Ondertussen geniet je op de terrassen van het lekkere eten en drinken van de horecaondernemers. 

Gratis en veilig je motor parkeren

Kom je met de motor? Vanaf dit jaar kun je van donderdag 27 t/m zaterdag 29 juni gratis je motor parkeren in de MOTUL Free & Safe Parking in Parkeergarage Mercurius. Zo staat jouw stalen ros veilig gestald en kun je met een gerust hart van het feest genieten.

Het volledige programma van het TT Festival 2024 is te vinden op de website van het TT Festival en in de TT Festival app