Wollig Landleven in de Gouverneurstuin Assen

2 mei 14:20

Zondag 26 mei (koopzondag) organiseert Wollig Landleven een wol, landleven en streekproducten fair in de Gouverneurstuin te Assen. De gouverneurstuin is gelegen tegen het historische gedeelte van Assen en ademt de sfeer die uitstekend past bij het thema van Wollig Landleven.

Dit park was ooit de tuin van de Gouverneur van Drenthe, Petrus Hofstede 1814 tot 1831. Jaarlijks vindt er tijdens de zomermaanden enkele evenementen plaats zoals het preuvenement, beeldenkunst en nu dus ook Wollig Landleven.

Wollig Landleven biedt 3 hoofdthema’s

Wollig Landleven markten en fairs bestaan uit 3 thema’s t.w. wol, landleven (lifestyle) en streekproducten.
We zijn op zoek naar standhouders die producten aanbieden binnen deze 3 thema’s. Er kan zijn diverse mogelijkheden. Zo bieden we natuurlijk marktkramen aan, maar u kunt ook een grondplaats reserveren voor uw eigen opstelling. Daarnaast bieden we pagode tenten. U kunt dit allemaal vinden op onze website en op de online inschrijfformulieren.

De fair zal volledig in sfeer worden opgebouwd met muziek, en natuurlijk heerlijke hapjes. U kunt er volop genieten van al de heerlijke streekproducten en op uw gemak gebruik maken van het terras, Een super gezellige, sfeervolle en ontspannen dag dus die geschikt is voor het hele gezin.

Inschrijven voor deelname:

We nodigen u graag uit voor deelname. Daarvoor verzoeken wij u een inschrijfformulier in te vullen. Die is onderaan deze pagina te vinden (linkjes) als wel op de website (menu>inschrijven).

We hanteren 2 verschillende formulieren. Een formulier voor deelname als standhouder met een kraam en een formulier voor food, verkoopwagens, grondplaatsen.
Als u het formulier heeft ingezonden ontvangt u direct een bevestiging van ontvangst. De factuur wordt enkele weken voor aanvang aan u per mail verzonden. Betaling is altijd voor aanvang van de markt/fair.

Aanmeldformulier voor standhouders (kraam)

Aanmeldformulier verkoopwagens, grondplaats, etc.