Nieuwe dansavond in De Bonte Wever brengt 80’s met smaak!

27 april 11:31

In De Bonte Wever in Assen vindt vrijdag 17 mei de eerste editie van Kulture Klub plaats. Het dansfeest wordt gehouden in het Grand Café van De Bonte Wever en het is 80’s wat de klok zal slaan.

Bij Kulture Klub wordt het het leven van nu gevierd, met de muziek van toen we allemaal nog lekker jong waren. Want terwijl je rondsprong op je Lolobal of speelde met je Murdock-pop, was er verdomd veel goede muziek op de radio, en dat is precies de muziek die voorbij komt bij Kulture Klub.

Kulture Klub gaat voor 80’s met smaak: Van Grace Jones en Talking Heads via The Smiths en Neneh Cherry naar David Bowie en Duran Duran. Goede muziek, leuke mensen, een wijntje en een dansvloer. Geen verkleedpartij, maar gewoon een goed dansfeest.

Kulture Klub is ontstaan in poppodium Hedon in Zwolle en De Bonte Wever was onder de indruk van de bijzondere sfeer die daar keer op keer wordt neergezet. En dus haalt ze het concept naar Assen en wordt de eerste editie met dezelfde liefde neergezet als die ze koestert voor de 80’s. Kulture Klub vindt plaats in het intieme Grand Café van De Bonte Wever, waar uiteraard voldoende ruimte is om te dansen.

DJ’s bij Kulture Klub zijn Hans Stroeve en Jaap Brienen. Hans draaide in de jaren 80 al platen voor heel wat Zwolse dansvloeren. Jaap werd jaren later bekend als ochtend-DJ bij Radio 6. De twee vinden elkaar nu bij Kulture Klub in hun gezamenlijke liefde voor de muziek uit de 80s.

Regel alvast een oppas en nodig al je vrienden uit voor Kulture Klub. Let’s dance to Joy Division!

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.debontewever.nl en kosten € 11,00 in de voorverkoop of € 16,00 aan de avondkassa. De aanvang is vrijdag 17 mei 21:00 uur.