INSCHRIJVING BAUHAUS DUTCH OPEN DARTS 2019 OPEN

2 oktober 13:19

Vanaf vandaag is het mogelijk je in te schrijven voor de BAUHAUS Dutch Open Darts 2019. Dit unieke dartsevenement vindt plaats van vrijdag 1 t/m zondag 3 februari in de Bonte Wever te Assen. De BAUHAUS Dutch Open Darts is het grootste en gezelligste dartstoernooi van Europa. Iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional aan kan deelnemen. Jij dus ook!

Wat kun je allemaal verwachten van de aankomende editie? Duizenden darters en bezoekers, duizenden wedstrijden op ongeveer 150 dartsbanen, topwedstrijden op tribunebanen, livestream gedurende het hele evenement, een gezellige barstraat, natuurlijk een knallende feesttent, een prachtige finalezaal met finales live op televisie en nog veel meer. De BAUHAUS Dutch Open Darts is veruit het grootste dartsfeest in Nederland!

Inschrijven:
Per heden kunnen spelers zich digitaal inschrijven. Klik hier om je direct in te schrijven.

Ook in 2019 verwachten we dat alle internationale topspelers van het BDO/ WDF circuit weer aanwezig zijn om punten te verzamelen voor de internaionale rankings. Spelers zoals de titelverdedigers Mark McGeeney en Deta Hedman. Maar ook Lakeside kampioen Glen Durrant en dartsicoon Andy Fordham. Natuurlijk verschijnen ook onze Nederlandse toppers zoals Richard Veenstra, Wesley Harms, Justin van Tergouw en Aileen de Graaf ten tonele.

Tickets:
Wil je niet deelnemen maar wel komen kijken? Bestel dan alvast je entreetickets door hier te klikken.

Wil je meer informatie bezoek dan de website van de BAUHAUS Dutch Open Darts: www.dutchopendarts.nl. Tevens kun je de BAUHAUS Dutch Open Darts volgen op Twitter en op Facebook. Doe dit ook zeker wanneer je kans wil maken op leuke prijzen!

Wil je niets missen van de BAUHAUS Dutch Open Darts 2019? Schrijf je dan snel in en zorg dat je 3 dagen lang aanwezig bent in Assen!