KOLKENDE TAAL MET URSUL DE GEER, PAULINE BROEKEMA EN VELE ANDEREN

21 februari 12:54

Op zondagmiddag 1 maart vindt er in het Leescafé van Bibliotheek DNK weer een gezellige Kolkende Taal plaats. Presentatrice Cunera van Selm gaat in gesprek met gasten uit de wereld van boeken, theater en film, en de Kolkende Taal huisband met Leon Moorman zorgt voor de muzikale omlijsting.

Cunera van Selm gaat onder andere in gesprek met programmamaker en regisseur Ursul de Geer over zijn nieuwste werk, de theatervoorstelling ‘De Aanslag’, en met de Drentse zangers Leon Moorman en Daphne van Ditshuizen over hun passie voor muziek. Ook schrijfster Pauline Broekema, Tijmen Botma (chef-dirigent Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’) en Michiel Gerding van Stichting Struikelstenen Assen schuiven aan tafel aan om te praten over het thema 75 jaar Vrijheid. Gedurende de middag zijn er vier rondes met verschillende thema’s en gasten. Het gehele programma is terug te lezen op dnk.nl.

Kolkende Taal wordt gemaakt in samenwerking met RTV Drenthe en op twee woensdagavonden per maand uitgezonden bij RTV Drenthe. Het bijwonen van Kolkende Taal in het Leescafé van DNK is gratis. Het bestellen van kaarten kan via dnk.nl, aan de balie van De Nieuwe Kolk of telefonisch via 088 012 88 88.