Praktijk Life Coach Carla Gorter bestaat vijf jaar!

14 mei 9:55

Vijf jaar geleden opende Carla Gorter de deuren van haar Life Coach praktijk. Hier gingen jaren aan vooraf waarin Carla zich heeft verdiept in de gevoelens en emoties van mensen. Tevens ontdekte zij de ongekende mentale kracht die mensen bezitten en hoe men het leven compleet uit balans kan halen door het niet goed inzetten van deze eigenschap. Daarnaast verdiepte ze zich in een eigenschap waar maar liefst twintig procent van de bevolking mee geboren wordt: hoog sensitiviteit. Een eigenschap die Carla zelf ook bezit en die prachtig is, mits je weet hoe je ermee om moet gaan. Met veel vallen en opstaan heeft zij zelf ook geleerd om hiermee om te gaan en tot op de dag van vandaag benaderen mensen uit het hele land haar om hen hierin te begeleiden.

Toen ze merkte dat ze zoveel vragen kreeg en deze vragen niet meer kon beantwoorden in de supermarkt, op het schoolplein of tijdens de pauze op haar werk, viel bij Carla het kwartje dat ze hier serieus iets mee moest gaan doen.

Ze schreef het boek ‘In balans met Voelsprieten’, volgde een opleiding tot Life Coach en verdiepte zich in kinderpsychologie. Ze had maar één doel: mensen op haar eigen, persoonlijke manier begeleiden naar een mooier leven.

In mei 2013 was het moment daar: Carla opende de deuren van haar praktijk. En met succes want vijf jaar later blijkt dit een goedlopende praktijk te zijn geworden.

De gesprekken zijn laagdrempelig en er wordt vaak een warm contact opgebouwd. Carla leert haar cliënten om anders naar de dingen te kijken en weer te gaan leven vanuit hun hart. Ze houdt hen een spiegel voor en geeft adviezen zodat ze uiteindelijk zelf de keuze kunnen maken hoe zij hun leven willen leiden.

Deze maand staat Carla samen met haar cliënten even stil bij het vijfjarig bestaan van haar praktijk om vervolgens weer met volle kracht vooruit te gaan!