Restaurant Touché winnaar van EvenTT Culinair 2020

20 februari 9:21

Het eerste TT gerelateerde event van dit jaar is alweer achter de rug. Het waren drie volle dagen met culinaire topwedstrijden waaronder de À la minute half-om. EvenTTCulinair is inmiddels een onmisbaar onderdeel geworden van het HorecaEvenTT.

Een professionele kok en een kook-amateur moeten als team, à la minute een menu koken uit de black box. Dit betekent dat de deelnemers van te voren geen idee hebben waar ze mee gaan koken! Afgelopen woensdag hebben Karin (bedrijfsleider van Touché) En Michel (Chef kok van Touché) mee gedaan aan het EvenTTCulinair, À la minute half-om.

De Wedstrijd

Het is een wedstrijd van 10 teams vanuit heel Nederland. Er waren grote namen en bekende restaurants, waaronder het sterren restaurant het Roode Koper, maar ook de oude sluis en The Black Tie waren vertegenwoordigd.

Het doel: Een drie-gangen menu voor 4 personen à la minute bereiden, waarbij deelnemers verplicht zijn gebruik te maken van de producten van Bidfood. Het voorgerecht mag geen soep zijn, het nagerecht mag niet bevroren zijn en dat alles geserveert op eigen servies.

De prijsuitreiking

De winnaars van het EvenTTCulinair 2020 zijn bedrijfsleidster Karin en Chef kok Michel van restaurant Touché! ”En daar sta je dan, als winnaars! Ik kan het niet echt onder woorden brengen! Het was onze eerste kookwedstrijd samen en Karin deed het fantastisch. Zeker onder deze spanning en werkdruk! Maar wat voor ons onmogelijk was… Werd werkelijkheid! We hebben het GEFLIKT!”