Vijfde hockey 3-daagse van start

21 augustus 13:50

Vanmorgen is de vijfde hockey 3-daagse van start gegaan bij Hockey Vereniging Assen. 125 kinderen  – allen lid van HVA – doen deze drie dagen allerlei activiteiten op en rond de hockeyvelden. De succesvolle 3-daagse is vijf jaar geleden ontstaan op initiatief van Emmily Borger, die ook dit jaar weer de organisatie verzorgt, samen met vele jeugdleden en andere vrijwilligers.

Open dag op 31 augustus

Voor iedereen die ook kennis wil maken met hockey organiseert HVA op zaterdag 31 augustus een open dag. Jongens, meisjes en volwassenen kunnen kennismaken met de verschillende speel- en trainingsmogelijkheden van hockey.

Datum:                zaterdag 31 augustus 2019

Tijd:                      10.00 – 13.00 uur

Locatie:               Mien Ruysweg 3 in Assen

Startdag lustrumjaar

Zaterdag 31 augustus is ook meteen de feestelijke startdag voor het lustrumjaar van HVA.  HVA is opgericht in 1919 en viert dit jaar dus het 100-jarig lustrum. Daarmee is de club de oudste hockeyvereniging van Noord-Nederland. Alle leden, ouders en oud-leden zijn vanaf 10.00 uur van harte welkom op deze startdag vol hockeyplezier en gezelligheid. In het lustrumjaar organiseert HVA nog veel meer feestelijke activiteiten. Alle informatie hierover is te volgen op www.hockeyassen.nl.

Over HVA

HVA telt op dit moment ongeveer 550 actieve leden. De club biedt hockey op alle niveaus: voor de fanatieke hockeyer en de recreatieve speler en voor jong en oud. Vanaf 3 jaar kunnen kinderen al meedoen. Meer informatie over HVA is te vinden op www.hockeyassen.nl.