Pompadoer in de Tuin

1 mei 9:03

Wij, vier klassiek opgeleide musici met een voorliefde voor salonmuziek hebben een kwartet opgericht met als doel deze muziek op allerlei verschillende locaties ten gehore te brengen

Jos Janssen Viool (Stehgeiger)

Jos Janssen is zijn hele werkzame leven fagottist geweest bij de Johan Willem Friso kapel in Assen. Na zijn pensionering is hij teruggekeerd naar zijn oude liefde, de viool.

Christiaan Thomasius (Cello)

Christiaan Thomasius studeerde hoofdvak cello aan het Stedelijk Conservatorium te Groningen. Regelmatig werkte hij als cellist In diverse Symfonieorkesten waaronder het NNO. Op een aantal Centra voor de Kunsten was hij actief als docent cello en Kamermuziek bij de Vereniging voor Huismuziek.

Gerda Geutskens (Klarinet)

Gerda Geutskens speelde in eerste instantie viool, maar is later overgestapt op het instrument dat haar zo aansprak vanwege de mooie klank, de klarinet. Zij heeft gestudeerd bij Pierre Lafay en ze speelt in het Drents Symfonie Orkest. Zij beheert de uitgebreide muziekbibliotheek van Pompadoer.

Joyce Onderstal (piano)

Joyce Onderstal studeerde fluit bij Mia Dreese en piano bij Rob van Deinse aan het conservatorium van Groningen.Zij werkte tot 2011 als docent aan het ICO Centrum voor Kunst & Cultuur te Assen.

De musici zetelen in het Salonorkest Back In Time te Assen.

Datum: Zondag 19 mei 2019 
Locatie:
Gouverneurstuin 
Tijdstip:
13.30 tot 16.00